Tai Chi Pentru Sănătate Și Fericire

Dacă sunteți în căutarea pentru final în minte, corp și spirit, experiențe, apoi tai chi poate fi exact lucrul de care sunteți în căutarea pentru.

Această artă minunată poate fi folosit pentru a menține starea generală de sănătate bună, pentru a ajuta în confruntarea cu anumite probleme de sănătate, sau ajuta la procesul de vindecare pentru cineva recuperarea de la boală.

Practicată în China de secole, Tai Chi Chuan, care se traduce ca „grand ultimate fist”, folosește un randament yin și expansiv ‘yang’ elemente ca un foarte eficient artă marțială.

tai chi

În secolul al xx-lea, cuvântul ‘chuan’ a început să fie părăsit de mulți oameni care au practicat tai chi pentru beneficii de sănătate, pace, și, ca atare, menționate la ca ‘tai chi’.

Body Mind & Spirit

Meditație și relaxare, exerciții fizice ușoare, și creșterea de spirit, face acest lucru de o situare cu adevărat de sănătate holistică regim, potrivit pentru orice grup de vârstă și orice nivel de fitness.

Calmarea Mintii

Această artă Chineză antică, considerat de mulți oameni să fie un fel de meditație în mișcare’, poate calma o hiperactivitate a și ocupat mintea în cazul în care anxietatea și stresul pot exista. Pentru cineva care trece printr-o perioadă deosebit de stresantă în viața, concentrare și relaxare în timpul și după antrenament, induce un sentiment de calm, mulțumire și fericire!

Îmbunătățirea Fitness

Beneficiile fizice de practică includ bună circulație de fluide corporale (în special în sânge și limfă), care ajută la transportul nutrienților în jurul corpului și de a elimina corporale deșeuri și toxine.

Exercitii fizice, de asemenea, ajută la digestie, îmbunătățește absorbția nutrienților și reducerea problemelor de stomac, cum ar fi constipație.

Blând se întinde mușchii și mobilizarea articulațiilor este bun pentru problemele de sănătate care restricționează mișcarea, cum ar fi artrita și fibromialgie.

Mișcările într-o formă (un sistem de poziții și mișcări) ajuta, de asemenea, pentru a încuraja fluxul natural de chi (energie) în jurul corpului, prevenirea blocajelor care pot provoca neliniște și „boală” a prolifera.

Ridicare Starea De Spirit

Practica regulată poate ajuta să păstrați în toane bune, ca sentimentul de calm, mulțumire și fericire atins poate fi cu adevărat înălțătoare. Acest lucru poate fi extrem de benefic pentru cineva simt descurajați sau care suferă de depresie.

Există multe alte beneficii de sănătate pe care le are de oferit, și, deși poate dura un timp pentru a învăța o formă, rezultate pozitive pot fi resimțite într-un interval scurt de timp și sunt bine merita efortul.

Aduce echilibru și armonie pentru minte, corp și spirit, și de a practica tai chi pentru sănătate și fericire!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of