Cinci Exerciții Eficiente pentru a Pierde in Greutate

Combina o dieta sanatoasa si exercitii fizice pot face o mare diferenta. Multe exerciții pentru pierderea în greutate sunt greu pentru unii de a efectua. Atunci când veți găsi grăsime în plus pe corpul tău, chiar dacă sunt considerate sănătoase, este timpul pentru a pierde in greutate. Pentru a scapa de excesul de grasime si greutate pe corpul tau, este important să se includă câteva exercițiu simplu pași.

Odată ce ați începe să urmați aceste 5 exerciții eficiente pentru a pierde in greutate va începe să se simtă o diferență majoră în mai puțin de câteva săptămâni. Niciodată nu este recomandat să folosiți accident dieta ca o modalitate de a pierde in greutate, deoarece provoaca oboseala; este mai bine să alegeți un alt multe alte opțiuni care promovează pierderea in greutate sanatoasa. Mentinerea naturala a corpului puterea în timp ce încă pierde corpul de grăsimi ar trebui să fie motto-ul tău.

Aerobe și anaerobe sunt principalele două exerciții care sunt considerate exerciții de pierdere în greutate. Secretul pentru exerciții de aerobic este faptul că se concentrează pe arderea de calorii in plus cu intensitatea grele și efort. Exercitii anaerobe are rolul principal de a pierde in greutate, chiar în timp ce corpul se odihnește; aceasta se numește puterea de formare. Acest program și exercitarea program care este în centru este conceput pentru a crește viteza de rata metabolica de repaus (RMR).

Cele cinci combinații simple de aerobic și exerciții de puterea de formare, care va ajuta să piardă în greutate, în cadrul acestui articol. Când făcut în mod constant aceste exercitii va ajuta sa pierzi kilogramele in plus in cel mai eficient mod, și aceste exerciții se poate face oriunde. Dvs. de pierdere în greutate exerciții descrise mai jos ar trebui să fie finalizată în seturi și sunt cel mai bine dacă ați terminat de 2 până la 3 seturi de 10 la 20 de repetari pe set. Dacă sunteți un începător, nu vă grăbiți cu sesiuni.

# Consultați întotdeauna medicul dumneavoastră înainte de a începe orice nou regim de exercitii.

Exercițiul 1 – Flotari:

Flotari

Cand faci flotari, suport aproape 70% din greutatea corpului pe brațe. Rezultatul acestui exercițiu va fi un pozitiv RMR și va crește puterea în brațe.

Exercițiul 2 – Ridicat Pas Cu Pas:

Ridicat pas cu pas nu numai ca va face minuni atunci când vine vorba de obiectivele de pierdere în greutate, dar este, de asemenea, foarte bun pentru inima ta. Dacă casa ta are scări, este mai bine să utilizați acest domeniu de casa ta, apoi folosind o instalație de ridicare. Nu evita acest exercițiu dacă nu ai scari in casa ta; care pot fi stivuite pas rogojini sau un solid bazat pe scaun pas va lucra, de asemenea, pentru acest exercițiu. Acest exercițiu vă va oferi un aspect mai ferm din spate și shapelier picioare.

Exercițiul 3 – Genuflexiuni:

Acest lucru ajută pentru a construi musculatura feselor și a picioarelor; acestea sunt cele mai mari muschi din corpul uman. Dacă este posibil, stați în fața oglinzii în timp ce faci acest exercițiu. Modul corect de a face acest exercițiu este să stea ghemuit în sus și în jos, în timp ce picioarele sunt de lungime umăr în afară.Odată ce au fost efectiv se efectuează acest exercițiu este important pentru a crește provocarea de această mișcare prin adăugarea 2lb. sau 5lb. greutăți.Face o notă pentru a slăbi un pic, și dacă vă simțiți orice durere în genunchi, tu ar trebui să oprească imediat.

Exercițiul 4 – Sărituri:

Sărituri

Jumping jacks, în timp ce sună un pic copilăresc, este una dintre cele mai eficiente modalități de a obține un corp total de exercitii aerobice. Este important să fie întotdeauna politicos cu vecinii atunci când vine vorba de efectuarea acestui exercițiu, din cauza zgomotului pe care îl creează. http://povestiexercitiu.info

Exercițiul 5 – Mers Pe Jos Vioi:

Odată ce ați terminat cu exercițiile de mai sus, da finisare cu vioi sau rapid de mers pe jos. Dacă vrei să arzi mai multe grăsimi opta pentru un ritm mai rapid de mers pe jos, mai degrabă mai mult decât o viteza normala de mers pe jos. Acest lucru ar trebui să fie urmate cu unele de stretching si relaxare, sa faca o viteza de rapid și să-l mențină pentru o perioadă mică. Atunci când mersul pe jos este important să se utilizeze variații în viteza, mai rapid și mai lent, odată ce te-ai saturat. Odată ce ai ajuns stabilă cu programul, 30-60 minute de mers pe jos este ideal.

Atunci când aceste exerciții pentru pierderea în greutate sunt combinate nu numai că va fi capabil de a arde surplusul de grasime de pe corpul tau si ca un bonus, veți fi, de asemenea, capabil de a construi corpul dumneavoastră natural de putere. Este important să se înceapă cu câteva seturi de 2 până la 3 zile pe săptămână, dar niciodată nu rupe de mers pe jos programul. Aceste exerciții vă va permite să se simtă mândri de rezultatele și corp perfect tonifiat. Când vei deveni obișnuiască cu acest exercițiu program este important să-l mențină pentru a continua pentru a vedea rezultatele.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of