Ce Titan Gel Funcționează Sau Este Ea O Înșelătorie? Sincer Comentariu Aici

Așa cum am spus mereu, eu nu sunt un susținător de a utiliza orice fel de pastile pentru erectila, impotenta, mai natural decât că aceste pretinde a fi. Cu toate acestea, cu ideea de a face un articol despre dacă Titan Gel este de lucru sau nu, am primit acest studiu care a fost făcut cu ceva timp în urmă, și care părea a fi cel mai obiectiv și imparțial că am văzut pe Internet, deoarece nu încerca să ne vândă pe produs, ci doar să-l analizeze. Să vedem.

Pentru un deceniu, producătorii de Titan Gel au fost colectarea de povești de succes de la clienții lor. Oameni de toate vârstele au susținut că produse a fost îmbunătățirea penisului a functionat, s-a uitat și a simțit.

Cu toate acestea, producătorii de că au vrut să sprijine mărturiile clienților lor cu dovezi științifice, real, pentru a vedea dacă Titan Gel este de lucru sau nu.

Pentru a face acest lucru, au angajat o companie independentă de cercetare Vedice LifeSciences Pvt. LTD a efectua un studiu clinic pentru a produse și rezultatele au fost foarte interesante. Studiul triplă cu placebo, a indicat aceeași ca și în marturii de la clienții care au indicat mai mult de 10 ani, și că a fost că Titan Gel funcționează.

Vedice LifeSciences Pvt. LTD, a studiat timp de doi ani efectele în viețile sexuale ale pacienților lor. Studiul s-a axat pe mai multe aspecte, printre care calitatea de erectii de pacienți, plăcerea obținute în timpul sexului, cum s-au simțit partenerii lor, și mult mai mult.

Titan gel in farmacie

In timpul studiului, cercetatorii au lucrat farmacie cu un grup de oameni ale căror vârste erau cuprinse între 25 și 50 de ani. Jumătate dintre bărbați au dat Titan Gel, iar cealaltă jumătate au primit un placebo. Nimeni nu știa ce-au înghițit, și după întâlniri sexuale, au fost intervievați de către cercetători pentru a vedea ce se întâmplă.

Rezultatele au fost înregistrate într-un studiu de 56 de pagini. Potrivit studiului, barbatii care au ingerat Titan Gel au arătat o creștere de aproape 60% în capacitatea lor de a penetra partenera lor cu ușurință.

Numai după 28 de zile de consumatoare de Titan Gel,, oamenii care au luat medicamentul au fost rezultate mai puternic capacitatea de a pătrunde partenerii lor decât bărbații care au luat placebo, dar după 84 de zile, diferența în rezultatele au fost chiar mai pronunțată.

De asemenea, studiul a analizat cat de satisfacator a fost sex de oameni care au luat produse, și în funcție de rezultate, oamenii care au luat medicamentul au fost 71,43% mai mulțumiți decât cei care au luat placebo.

Acești oameni experimentat, de asemenea, o îmbunătățire a 60% din funcțiile lor erecție în relația cu cei care au luat placebo. Ta orgasmic funcție, în plus, a fost cu 20% mai bine în termeni de frecvență și durată.

45% din cei care au luat Titan Gel raportat, de asemenea, că dorința lor sexuală a fost mai puternică și lor satisfacția sexuală a fost de peste 60% mai mare decât a celor care au luat placebo.

Potrivit Vedice LifeSciences, rezultatele obținute în studiul de Titan Gel au fost similare cu rezultatele altor studii efectuate în alte medicamente pentru disfuncția erectilă. De exemplu, un studiu similar a fost realizat pe medicamentului Sildenafil care este vândut sub numele de brand Viagra.

Cât de des trebuie să aplicați Titan gel?

În acest studiu, bărbații au raportat o creștere în funcțiile lor montaj de 66% în comparație cu creșterea de mai mult de 60% cât de des trebuie să aplicați titan gel din oamenii care au luat produse. Masculii administrarea de Sildenafil, de asemenea, a raportat o creștere de 13% în dorința sexuală, în timp ce bărbații care au luat Titan gel raportat o creștere de 47%.

Bear în minte că Vedice LifeSciences într-o companie de cercetare care funcționează în mod independent. Datele și informațiile au fost prezentate de agențiile de reglementare din mai multe țări, iar rezultatele sale sunt considerate a fi corecte și precise, astfel încât studiile lor sunt acceptate în întreaga lume. De aceea mi-a placut acest studiu a pus-o aici.

Atât de bine, încât eu nu recomand pastile de orice tip pentru erectila, impotenta, se pare că produse funcționează.

Și chiar dacă recomandarea mea rămâne că te-ai depărtat de pastile și stick cu metode naturale, dacă alegeți chimice vă testați mai întâi pentru a vedea dacă este de lucru sau nu cu tine, deoarece alte medicamente au multe efecte secundare decât acesta.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of